Ένα νέο εστιατόριο στο Saskatoon που θέλει να αψηφήσει τις πιθανότητες

Ο Bill Barlas (κέντρο) στέκεται με το προσωπικό του στο νέο του εστιατόριο, Philosophy. (Bill Barlas / Παρουσιαστής)

Δεν υπάρχει έλλειψη βιομηχανιών που έχουν αλλάξει για πάντα λόγω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19.

Η βιομηχανία φιλοξενίας αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις με το κλείσιμο πολλών εστιατορίων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολλών στο Σασκάτσουαν.

Ο Μπιλ Μπάρλας δεν θέλει απλώς να αμφισβητήσει τις πιθανότητες με μια νέα εγκατάσταση στο Σασκατούν. Ο ιδιοκτήτης του Filosophi προσβλέπει στην ευημερία.

“Είμαι τρελός, αλλά σίγουρα δεν είμαι τρελός για αυτό”, είπε ο Μπαρλας. “Θέλω όλοι να βιώσουν ένα καλό τοπικό εστιατόριο με την καλύτερη δυνατή γεύση.”

Το εστιατόριο εμπνευσμένο από τη Δυτική Ακτή άνοιξε τις πόρτες του στα τέλη του περασμένου μήνα σε ένα χώρο που είχε καταλάβει ο Alexander Restaurant and Bar απέναντι από το Πανεπιστήμιο του Σασκάτσουαν.

Ο Μπάρλας είπε ότι οι συζητήσεις για το άνοιγμα ενός νέου εστιατορίου ξεκίνησαν αμέσως μόλις ανακαλύφθηκε ότι ο Αλέξανδρος δεν θα ανοίξει ξανά μετά την άφιξη του COVID-19, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του νομού να κλείσει.

Πριν από έξι μήνες, ο Barlas συνέχισε με τα σχέδιά του να ανοίξει το εστιατόριο παρά πολλά εμπόδια στην πορεία.

Από τις ανησυχίες για την ασφάλεια έως την εύρεση εμπόρων και την μετακίνηση σε κάθε πιθανή καθυστέρηση, ο Barlas ήταν αποφασισμένος να φτάσει στην ημέρα έναρξής τους.

“Μερικές σταδιοδρομίες ήταν δύσκολο να βρεθούν επειδή οι άνθρωποι δεν ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να εργαστούν. Υπήρχαν πάντα καθυστερήσεις λόγω του COVID. Πήρα την ευκαιρία επειδή πιστεύω στο Saskatoon ως κοινότητα.”

READ  Οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις συνεργάζονται με τον αμερικανικό στρατό για την πρώτη στρατιωτική εκπαίδευση αυτού του είδους

Δουλεύοντας στη βιομηχανία και λειτουργώντας ένα εστιατόριο για περισσότερα από 30 χρόνια πριν ανοίξει ο Filosophi, ο Barlas προετοιμάστηκε για όλες τις πιθανές επιτυχίες και αποτυχίες του νέου του εγχειρήματος. Του έδωσε επίσης πολύτιμη εμπειρία για να αξιοποιήσει όταν σχεδιάζει προσεκτικά κάθε στάδιο των εγκαινίων.

“Πήγαινα εκεί γνωρίζοντας ότι το COVID και η πανδημία ήταν εκεί. Ήξερα ότι υπήρχε ένα φως στο τέλος της σήραγγας κάποια στιγμή, οπότε πήραμε το χρόνο μας για να το φτιάξουμε σωστά”, είπε.

Η ισχυρή εγχώρια υποστήριξη κατά το παρελθόν έτος είναι απαραίτητη για τη Χαμάς του Μπαρλάς.

Με την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων να μετατραπούν σε κεντρικό θέμα το 2020, ο Barlas ελπίζει να συνεχίσει να οδηγεί αυτό το κύμα υποστήριξης έως το 2021.

Είπε: «Δουλεύω σε αυτόν τον τομέα για περισσότερα από 30 χρόνια και δεν έχω δει τέτοια υποστήριξη σε τοπικές επιχειρήσεις».

Ο Μπαρλάς είναι εξαιρετικά αισιόδοξος για τις προοπτικές του με δεκάδες εστιατόρια κοντά του, κάτι που πιστώνεται για την ελληνική του κληρονομιά και μια δύσκολη μετάφραση. Μεράκι.

Μεράκι Ο Μπάλας είπε, “Είναι μια ελληνική λέξη που σημαίνει αγάπη και πάθος για αυτό που κάνω.”

“Το κάνω αυτό γιατί μου αρέσει αυτή η βιομηχανία. Έχω πάθος να μαγειρεύω καλό φαγητό και να φροντίζω τους ανθρώπους – όλοι προέρχονται από τις πόρτες μου.”

Written By
More from Erato Chloe

1,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε πλημμυρισμένο έδαφος Επιστήμη

Οι προσγειώσεις μπορούν να δημιουργήσουν χιλιόμετρα ρωγμών στην επιφάνεια της Γης, όπως...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *