Οι διαφορετικοί κανόνες σημαίνουν τον άνισο πόνο των αμερικανικών εστιατορίων

Η Νέα Υόρκη ήταν ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για τη λειτουργία των εστιατορίων, με το όριο μόνο το 25 τοις εκατό πριν το εσωτερικό φαγητό να ανασταλεί ξανά νωρίτερα αυτό το μήνα μετά από μια αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού. Φωτογραφία: IStock / lechatnoir μέσω AFP.

Το Χιούστον Νίκο Νίκο, όπως και τα περισσότερα αμερικανικά εστιατόρια, έχει χτυπήσει από το κλείδωμα του COVID-19, αν και ο ιδιοκτήτης Δημήτρη Βετοκάκης πιστεύει ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο.

Στη Νέα Υόρκη, η Vivian Forte, η οποία κατέχει το Pisticci στο Harlem με τον σύζυγό της, περιέγραψε τους κανόνες της πανδημίας της τοπικής πόλης ως «δίωξη».

Όλα είναι μεγαλύτερα στο Τέξας

Οι πιο επιεικείς κανόνες εξασθένισαν την υψηλότερη εσωτερική χωρητικότητα που περιορίζει το 75% της επιτυχίας για τα εστιατόρια του Τέξας.

“Ευχαριστούμε τους τυχερούς μας αστέρες επειδή βρισκόμαστε σε μια πόλη και χώρα που μας επιτρέπει να εργαζόμαστε”, δήλωσε ο Βυτοκάκης στο AFP. «Ανησυχώ για αυτές τις άλλες πολιτείες και αυτές τις άλλες πόλεις. Απλώς κλείνουν τις οικονομίες τους».

Ο Vetocakis είπε ότι οι πωλήσεις της Niko Nikko μειώθηκαν περισσότερο από 50% νωρίτερα μέσα στο έτος, αλλά προς το παρόν μειώνονται μόνο κατά 20% σε 30%.

Η αλυσίδα του Τέξας, γνωστή για γυροσκόπια και άλλα ελληνικά φαγητά, βοήθησε στο γεγονός ότι είχε μια τοπική παρακολούθηση 43 ετών στην επιχείρηση.

Προσέφερε επίσης τη δυνατότητα παραγγελίας στο διαδίκτυο πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας, ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων εστιατορίων που έπρεπε να αποκτήσουν τεχνολογία εν κινήσει.

Ο Fetokakis πρόσθεσε γυαλιά διαχωριστή σε δύο από τα εσωτερικά του εστιατόρια στο Χιούστον, αλλά τα εν λόγω εστιατόρια συνήθως δεν ξεπερνούν το 50% της χωρητικότητας λόγω ανησυχιών του κοινού για τον ιό.

READ  Η GTP οδηγεί την Ελλάδα στην παρουσίαση τουριστικών επιχειρήσεων στην εικονική εκδήλωση ITB Berlin 2021

“Όλα εξαρτώνται από το τι υπάρχει στις ειδήσεις”, είπε ο Βετοκάκης. “Όταν βλέπετε τις μεταλλάξεις (στη μόλυνση), πέφτει λίγο.”

“Αφόρητο” στη Νέα Υόρκη

Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για εργασία ήταν η Νέα Υόρκη, όπου το ανώτατο όριο ήταν μόνο το 25% της χωρητικότητας πριν ο κυβερνήτης Andrew Cuomo ανέστειλε ξανά το εσωτερικό φαγητό νωρίτερα τον Δεκέμβριο του 2020 μετά από μια αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού.

“Είναι αφόρητη δίωξη στη Νέα Υόρκη”, δήλωσε ο Φορτ.

Αν και κατανοούσε την ανάγκη για δημόσια ασφάλεια, είπε ότι οι τοπικοί αξιωματούχοι έχουν θέσει τα ζητήματα σε ανθυγιεινά όρια.

Τα εστιατόρια της πόλης αντιμετώπισαν επίσης σύγχυση, μερικές φορές παράλογους κανόνες. Μια οδηγία για την πόλη νωρίτερα αυτό το μήνα απαγόρευσε στους πελάτες να εισέλθουν στο εστιατόριο για “οποιοδήποτε λόγο”, συμπεριλαμβανομένης, πιθανότατα, της χρήσης του μπάνιου.

Ενώ τροποποιήθηκε γρήγορα και αποσαφηνίστηκε, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλοξενίας της Νέας Υόρκης, Andrew Reggie, το περιέγραψε ως “ένα άλλο παράδειγμα γιατί τα εστιατόρια και τα μπαρ αισθάνονται ότι η κυβέρνηση τους κλωτσάει στο έντερο.”

Ο Φορτ, ο οποίος δεν πληρώθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καλωσόρισε το νέο κυβερνητικό πακέτο βοήθειας που υπέγραψε ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Κυριακή, αλλά αναμένει ότι η επιχείρηση θα αγωνιστεί περαιτέρω αυτόν τον χειμώνα.

Το εστιατόριο της βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και οι περισσότεροι φοιτητές και καθηγητές εργάζονται από το σπίτι.

Είπε ότι το εστιατόριο πρόσθεσε 12 υπέρυθρες θερμάστρες σε εξωτερικά τραπέζια και “Οι New Yorkers μπήκαν στο πιάτο για να δείξουν ότι ήταν εντελώς τρελοί και αρκετά έτοιμοι να φάνε έξω στους 25 βαθμούς.”

READ  Ένας Έλληνας επενδυτής αγοράζει το δεύτερο αυστραλιανό ηλιακό αγρόκτημα

Ωστόσο, οι πωλήσεις Pisticci μειώθηκαν έως και 70% σε μερικούς μήνες, και στην καλύτερη περίπτωση μειώθηκαν 40% έως 50% το καλοκαίρι όταν το φαγητό στο εξωτερικό ήταν στο αποκορύφωμά του. CC

Σχετικές ιστορίες:

Ο ιδιοκτήτης Carinderia που τρέχει ταξίδια με φαγητό παίρνει μια μέρα περιποίησης, χαιρετισμό από φοιτητές πελάτες στο “Iba” Yan “

Έναρξη εκστρατείας γρήγορου φαγητού στις Φιλιππίνες για σεφ και εστιατόρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας

διάβασε τα παρακάτω

Μην χάσετε ποτέ τις τελευταίες ειδήσεις και πληροφορίες.

συμμετοχή σε Ζητήστε περισσότερα Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο The Philippine Daily Inquirer και σε άλλους πάνω από 70 τίτλους, μοιραστείτε έως και 5 gadgets, ακούστε ειδήσεις, κατεβάστε νωρίς στις 4 π.μ. και μοιραστείτε άρθρα σε κοινωνικά μέσα. Καλέστε 896 6000.

Για ανατροφοδότηση, παράπονα και απορίες, καλέστε μας.

Written By
More from Erato Chloe

Αποκαλύφθηκε: το μυστήριο ενός μετεωρίτη με διαμάντια που έπληξε τη Γη το 2008 | Ιικά νέα

Ερευνητές στο Southwest Research Institute, με έδρα το Τέξας των ΗΠΑ, ισχυρίζονται...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *